Apexi power intake kit

Kentoyův nápad - zde bychom mohli psát ceny na jednotlivé díly jak použité, tak slevy na nové u jednotlivých firem, nebo kdo co dokáže dotáhnout ze zahraničí
Odpovědět
Uživatelský avatar
slik85
user
Příspěvky: 2589
Registrován: 06.08.2006, 02:07
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slik85 » 18.08.2007, 18:04

takisto mozno nebudu sediet drzaky na prirubu ale to neni problem ohnut kusok plechu
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900

Uživatelský avatar
MIRIS
user
Příspěvky: 1102
Registrován: 09.05.2007, 12:36
Bydliště: BRNO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIRIS » 19.08.2007, 12:26

asi bude lepsi koupit kit od kn,taky neni spatnej

Uživatelský avatar
Vita.z31
user
Příspěvky: 870
Registrován: 18.11.2005, 20:40

Příspěvek od Vita.z31 » 19.08.2007, 15:16

Ja sem to vymyslel jinak, presunu MAFku pred klapku a koupim primo jen filtr kterej nasadim na kompresni komoru 8)

Uživatelský avatar
MIRIS
user
Příspěvky: 1102
Registrován: 09.05.2007, 12:36
Bydliště: BRNO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIRIS » 01.09.2007, 09:41

jeste jednou se ptam ma tu nekdo jeste 1 kit apexi?

Uživatelský avatar
Al3x
user
Příspěvky: 701
Registrován: 14.04.2006, 16:04
Bydliště: Ostrava

Příspěvek od Al3x » 01.09.2007, 12:18

Vita.s13 píše:Ja sem to vymyslel jinak, presunu MAFku pred klapku a koupim primo jen filtr kterej nasadim na kompresni komoru 8)
Tohle už jsem taky na některých autech viděl záleží jestli to bude fungovat dej pak vědět :wink:

Uživatelský avatar
kenivruh
user
Příspěvky: 4597
Registrován: 27.10.2005, 15:37
Bydliště: Svidnik tc. Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kenivruh » 01.09.2007, 19:29

MIRIS píše:jeste jednou se ptam ma tu nekdo jeste 1 kit apexi?
Este raz pisem, ze mam kit na S14 a pochybujem, ze niekto ma kit na S13 ;)
kenivruh, 200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
primca p11 gt zatial stok
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den

Uživatelský avatar
MIRIS
user
Příspěvky: 1102
Registrován: 09.05.2007, 12:36
Bydliště: BRNO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIRIS » 01.09.2007, 20:57

jak je to mozny ze kdyz oddelate airbox zustane jen afm a ta priruba tak to prece nemuze normalne jet bez filtru musi tam byt chuda smes ne,sem videl video a borec to tam tak mel a ficelo to.

Uživatelský avatar
pablo
user
Příspěvky: 2536
Registrován: 11.05.2006, 22:29
Bydliště: malacky

Příspěvek od pablo » 02.09.2007, 00:11

urcite to bude pasovat a bude sa to dat prisposobit

Uživatelský avatar
slik85
user
Příspěvky: 2589
Registrován: 06.08.2006, 02:07
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slik85 » 02.09.2007, 07:02

pasovat by to malo mne sa zda ze cele je to rovnake a ked das dole filter tak to nevadi len ti tam muze neco vlitnout

a ked niekto nema vobec afm a ani hadicu a jazdi muto je to tym ze ma inu riadiacu jednotku ktora nepotrebuje afm

ma ju napr martin 534
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900

Uživatelský avatar
raddy
user
Příspěvky: 4720
Registrován: 05.10.2004, 11:19
Bydliště: Piešťany, Slovensko

Příspěvek od raddy » 02.09.2007, 08:48

MIRIS píše:jak je to mozny ze kdyz oddelate airbox zustane jen afm a ta priruba tak to prece nemuze normalne jet bez filtru musi tam byt chuda smes ne,sem videl video a borec to tam tak mel a ficelo to.
zmes bude spravna, ci s filtrom alebo bez fitlra, to je prave ucel zariadenia s nazvom AFM.

Uživatelský avatar
MIRIS
user
Příspěvky: 1102
Registrován: 09.05.2007, 12:36
Bydliště: BRNO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIRIS » 02.09.2007, 12:17

no ja kdyz sem sundal airbox tak to jelo ale melo to tendenci zhasinat a otacky sli k 500set a niz,no a kdyz sem dal airbox spatky tak to ficelo uplne normalne,jak to

Uživatelský avatar
Kentoya
user
Příspěvky: 6607
Registrován: 10.09.2005, 21:12
Bydliště: Olomouc

Příspěvek od Kentoya » 02.09.2007, 20:55

však na seriovém airboxu je připevněná AFM, odděláš li airbox, tak i s AFM

Uživatelský avatar
MIRIS
user
Příspěvky: 1102
Registrován: 09.05.2007, 12:36
Bydliště: BRNO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIRIS » 02.09.2007, 23:31

afm je u te priruby, ne na plastovych casti ne,nebo se milim?

Uživatelský avatar
Mirek
user
Příspěvky: 6992
Registrován: 16.07.2005, 14:52
Bydliště: Brno, Vysočina a Německo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek » 03.09.2007, 06:07

je prisroubovany primo k airboxu, pokud jsi ho jen vytahoval z hadice, vytahl jsi ho i s AFM

Uživatelský avatar
kenivruh
user
Příspěvky: 4597
Registrován: 27.10.2005, 15:37
Bydliště: Svidnik tc. Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kenivruh » 03.09.2007, 08:51

Urcite len nevytahoval hadicu. Kazdy predsa vidi co je AFM.
kenivruh, 200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
primca p11 gt zatial stok
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host