Po vypnutí motoru cca 10min nechce nastartovat

Odpovědět
Uživatelský avatar
Kytt
user
Příspěvky: 1393
Registrován: 24.05.2006, 07:28
Bydliště: Kolín
Kontaktovat uživatele:

Po vypnutí motoru cca 10min nechce nastartovat

Příspěvek od Kytt » 12.04.2018, 16:55

Ahoj po dvou jízdách se mi stalo že jsem vypnul motor a při znovu nastartování po cca 10min točím snad půl minuty až minutu než znova naskočí. Je možné palivové čerpadlo že odchází. Díky
BLACK GOLD S13
ALFA ROMEO 166 2,4 JTD
Dirt Bike 250cc
Lovecké Potřeby http://lovpot.cz/
Výroba Nábytku z Palet http://lovpot.cz/index.php/nabytek-z-palet-new-a166

Peťouch
user
Příspěvky: 398
Registrován: 29.04.2014, 09:28

Re: Po vypnutí motoru cca 10min nechce nastartovat

Příspěvek od Peťouch » 12.04.2018, 18:53

Máš tam nějaký čip, nebo je to série?

Uživatelský avatar
Kytt
user
Příspěvky: 1393
Registrován: 24.05.2006, 07:28
Bydliště: Kolín
Kontaktovat uživatele:

Re: Po vypnutí motoru cca 10min nechce nastartovat

Příspěvek od Kytt » 13.04.2018, 06:11

Stage 1
BLACK GOLD S13
ALFA ROMEO 166 2,4 JTD
Dirt Bike 250cc
Lovecké Potřeby http://lovpot.cz/
Výroba Nábytku z Palet http://lovpot.cz/index.php/nabytek-z-palet-new-a166

Peťouch
user
Příspěvky: 398
Registrován: 29.04.2014, 09:28

Re: Po vypnutí motoru cca 10min nechce nastartovat

Příspěvek od Peťouch » 13.04.2018, 10:54

Pokud máš někde seriovou jednotku nebo čip tak to zkus vyměnit a věřim, že to bude chytat normálně. Tvůj problém nebude nedostatek paliva, ale jeho přebytek. A když s tím točíš a nechytá tak si čuchni k výfuku, jestli tam jde nebo nejde palivo. Když by ti odcházela pumpa, tak to poznáš v boostu nebo v režimech náročnějších na dodávku paliva než při startu zahřátého motoru. Ještě můžeš zkusit, když to hned nechytne, vyndat relé pumpy a pak to zkusit znovu. Pokud to chytne, tak hledej problém v čipu.

Uživatelský avatar
Al3x
user
Příspěvky: 703
Registrován: 14.04.2006, 16:04
Bydliště: Ostrava

Re: Po vypnutí motoru cca 10min nechce nastartovat

Příspěvek od Al3x » 13.04.2018, 13:14

zkus vyměnit teplotní čidlo, to velké pro jednotku

Uživatelský avatar
raddy
user
Příspěvky: 4727
Registrován: 05.10.2004, 11:19
Bydliště: Piešťany, Slovensko

Re: Po vypnutí motoru cca 10min nechce nastartovat

Příspěvek od raddy » 13.04.2018, 21:14

zapoj fpr priamo do sania

Uživatelský avatar
Kytt
user
Příspěvky: 1393
Registrován: 24.05.2006, 07:28
Bydliště: Kolín
Kontaktovat uživatele:

Re: Po vypnutí motoru cca 10min nechce nastartovat

Příspěvek od Kytt » 15.04.2018, 14:43

Ještě dodám že když jedu jen pro benzín a chcípnu to na 3min tak to čapne jen když to je nad 10-15min.
BLACK GOLD S13
ALFA ROMEO 166 2,4 JTD
Dirt Bike 250cc
Lovecké Potřeby http://lovpot.cz/
Výroba Nábytku z Palet http://lovpot.cz/index.php/nabytek-z-palet-new-a166

Uživatelský avatar
raddy
user
Příspěvky: 4727
Registrován: 05.10.2004, 11:19
Bydliště: Piešťany, Slovensko

Re: Po vypnutí motoru cca 10min nechce nastartovat

Příspěvek od raddy » 17.04.2018, 07:54

nabuduce vyber poistku pal. pumpy a skus nastartovat...ak to chyti, zapoj fpr priamo do sania... dovodm problemu bude prilis bohata zmes pri teplom starte, znamy neduh s13...

Uživatelský avatar
Kytt
user
Příspěvky: 1393
Registrován: 24.05.2006, 07:28
Bydliště: Kolín
Kontaktovat uživatele:

Re: Po vypnutí motoru cca 10min nechce nastartovat

Příspěvek od Kytt » 25.04.2018, 14:12

Tak to vypadá fakt na bohatou směs jak mám zapojit to fpr mám to teď aby to šlo za plynem.
BLACK GOLD S13
ALFA ROMEO 166 2,4 JTD
Dirt Bike 250cc
Lovecké Potřeby http://lovpot.cz/
Výroba Nábytku z Palet http://lovpot.cz/index.php/nabytek-z-palet-new-a166


Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host