jak zapojit Z32 AFM

Odpovědět
Uživatelský avatar
slik85
user
Příspěvky: 2589
Registrován: 06.08.2006, 02:07
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

jak zapojit Z32 AFM

Příspěvek od slik85 » 14.02.2009, 21:52

ma nekdo radu jak zapojit Z32 afm vim ze tak jak serii jen se ten zbylej drat ukostri ale tedka nevim kterej je ten co zbyde
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900

Uživatelský avatar
mauglie
user
Příspěvky: 2442
Registrován: 17.05.2007, 13:20
Bydliště: Prague

Re: jak zapojit Z32 AFM

Příspěvek od mauglie » 15.02.2009, 01:21

forum/viewtopic.php?f=160&t=13931&hilit=Z32 i když je to pro CA, mohlo by to pomoci (nejsem si jist, ale zapojení CA AFM a SR by mělo být stejné)

Uživatelský avatar
blázen
user
Příspěvky: 12187
Registrován: 19.03.2005, 17:57
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: jak zapojit Z32 AFM

Příspěvek od blázen » 15.02.2009, 10:52

superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..

na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod

Uživatelský avatar
slik85
user
Příspěvky: 2589
Registrován: 06.08.2006, 02:07
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: jak zapojit Z32 AFM

Příspěvek od slik85 » 15.02.2009, 21:32

vdaka takze zajtra sa idem previest :twisted:
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900

Uživatelský avatar
evo400
user
Příspěvky: 471
Registrován: 08.05.2007, 20:27
Kontaktovat uživatele:

Re: jak zapojit Z32 AFM

Příspěvek od evo400 » 22.02.2009, 19:58

Jak tady čtu :

200SX RS13
Pin A - nothing / not needed
Pin B - +12v power
Pin C - ground
Pin D - air flow signal out

R32 GTS-t
Wire A - Not Connected
Wire B - Signal
Wire C - 12v Ground
Wire D - Signal Ground
Wire E - 12v Power


Tak bych řekl, že by bylo dobré použít stíněný vodič a ten "Signal ground" opravdu ukostřit na signal ground jednotky a ne na kostru auta. Ze zkušeností vím, že špatné ukostření nebo neodstíněný kabel mohou u takových sensorů vézt k zarušení signálu z nich a jednotka pak dostává dost zarušené informace a podle toho to taky funguje.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz
http://shop.ecumaster.cz

Uživatelský avatar
Fire
user
Příspěvky: 2680
Registrován: 20.02.2006, 16:41
Kontaktovat uživatele:

Re: jak zapojit Z32 AFM

Příspěvek od Fire » 22.02.2009, 21:33

zajímavé, mám to ukostřené taky na kostru auta. Jak se to proměřuje aby se zjistilo zda to je dobře odstíněné ?

Uživatelský avatar
MYSAK
user
Příspěvky: 4143
Registrován: 08.07.2007, 19:26
Kontaktovat uživatele:

Re: jak zapojit Z32 AFM

Příspěvek od MYSAK » 22.02.2009, 21:38

tezko :) bez osciloskopu nezjistis vicemene nic
Obrázek

www.PHOTO-BOX.cz Foto služby Sedlčany a okolí, případně i dál ;)

Uživatelský avatar
evo400
user
Příspěvky: 471
Registrován: 08.05.2007, 20:27
Kontaktovat uživatele:

Re: jak zapojit Z32 AFM

Příspěvek od evo400 » 22.02.2009, 21:47

No setkal jsem se s tím problémem u programovatelné ECU a ta to prostě zapisovala do logu jako hodně roztřesenou čáru, místo mírně se vlnící. Ale jednoduše opravdu jedině osciloskopem nebo rychlým ručičkovým voltmetrem. Při konstantních otáčkách by to mělo téměř stát na jedné hodnotě nebo jen lehoulice pomalu "téct" ale pokud to bude ručičkou škubat, je to problém. Na osciloskopu by byl vidět jakýsi šum. Také mne napadlo poslouchat to sluchátky, ale musel by se předřadit dostatečný odpor aby to nepoškodilo sluchátka a ani neovlivňovalo samotné napětí z čidla. Pokud by tam byl slyšet brum nebo něco podobného je potřeba řešit ukostření a stínění lépe.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz
http://shop.ecumaster.cz

Uživatelský avatar
Fire
user
Příspěvky: 2680
Registrován: 20.02.2006, 16:41
Kontaktovat uživatele:

Re: jak zapojit Z32 AFM

Příspěvek od Fire » 22.02.2009, 21:50

Díky za info :)

Uživatelský avatar
kenivruh
user
Příspěvky: 4590
Registrován: 27.10.2005, 15:37
Bydliště: Svidnik tc. Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: jak zapojit Z32 AFM

Příspěvek od kenivruh » 23.02.2009, 09:07

Dolezite je aby to tienenie koncilo co najblizsie k ECU (cize najlepsie priamo na ECU ako pisal evo400).
Obrázek
kenivruh, 200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
primca p11 gt zatial stok
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den

Uživatelský avatar
sx200
user
Příspěvky: 212
Registrován: 13.04.2010, 10:37
Bydliště: Novaky

Re: jak zapojit Z32 AFM

Příspěvek od sx200 » 15.04.2013, 21:29

ja na mojej z CA18det nemam 4pin ale 3pin A,B,C tak ako teda?
Přílohy
DSC_0205.jpg
CA18det,GT2871,1,3bar,sard660,walbro,AFM 300zx,nistune,VLSD

Uživatelský avatar
Petr.S14
user
Příspěvky: 3736
Registrován: 03.03.2007, 10:08
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: jak zapojit Z32 AFM

Příspěvek od Petr.S14 » 15.04.2013, 23:54

ten čtvrtej pin se má ukostřit..

Obrázek
ObrázekObrázek
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress

Uživatelský avatar
sx200
user
Příspěvky: 212
Registrován: 13.04.2010, 10:37
Bydliště: Novaky

Re: jak zapojit Z32 AFM

Příspěvek od sx200 » 16.04.2013, 13:31

lenze ja mam 3pin ca18det nie s14 si pozri fotku
CA18det,GT2871,1,3bar,sard660,walbro,AFM 300zx,nistune,VLSD

Uživatelský avatar
Petr.S14
user
Příspěvky: 3736
Registrován: 03.03.2007, 10:08
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: jak zapojit Z32 AFM

Příspěvek od Petr.S14 » 16.04.2013, 14:16

špatnej obrázek,sry, btw proč to píšeš do s14 topicu ?

tadyto je i pro s13..

Obrázek
ObrázekObrázek
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress

Uživatelský avatar
sx200
user
Příspěvky: 212
Registrován: 13.04.2010, 10:37
Bydliště: Novaky

Re: jak zapojit Z32 AFM

Příspěvek od sx200 » 16.04.2013, 18:48

vdaka uz to mam :)
CA18det,GT2871,1,3bar,sard660,walbro,AFM 300zx,nistune,VLSD

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host