poradte jak obejit imobilizer na s14a?

Uživatelský avatar
slik85
user
Příspěvky: 2589
Registrován: 06.08.2006, 02:07
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

poradte jak obejit imobilizer na s14a?

Příspěvek od slik85 » 03.09.2010, 20:35

zapajam do jednej s13ky motor SR20DET ale je to z "Ackovej" verzie a bez vyriesenie tejto zavady mi nejdu vstreky

nejake skusenosti ci rady SEM vdaka
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900

Uživatelský avatar
Petr.S14
user
Příspěvky: 3736
Registrován: 03.03.2007, 10:08
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: poradte jak obejit imobilizer na s14a?

Příspěvek od Petr.S14 » 04.09.2010, 10:07

ten imobilizér je přímo v ECU, takže obejít nepůjde, šlo by to udělat tak, že bys tam někam pod palubku schoval tu objímku, která si čte kód z chipu v klíčku a ten samotnej chip tam k ní přilepit. když sme s bráchou zkoušeli kdysi jednotky, tak to tak udělal a šlapalo to.. jinak to asi nepůjde..
ObrázekObrázek
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress

Uživatelský avatar
Design
user
Příspěvky: 4728
Registrován: 12.07.2007, 22:34
Bydliště: Sajgon
Kontaktovat uživatele:

Re: poradte jak obejit imobilizer na s14a?

Příspěvek od Design » 04.09.2010, 10:09

V nissanu mi to odstranili a startuju bez toho.Ale jak to udelali nevim.
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší :D - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ

Uživatelský avatar
Petr.S14
user
Příspěvky: 3736
Registrován: 03.03.2007, 10:08
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: poradte jak obejit imobilizer na s14a?

Příspěvek od Petr.S14 » 04.09.2010, 12:49

nojo ale zenki to ma trochu jinak myslim
ObrázekObrázek
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress

Uživatelský avatar
Martin_534
user
Příspěvky: 5408
Registrován: 07.07.2005, 09:20
Bydliště: Praha, CZ
Kontaktovat uživatele:

Re: poradte jak obejit imobilizer na s14a?

Příspěvek od Martin_534 » 04.09.2010, 15:20

power fc to pořeší, nebo motorovej svazek + ecu ze zenki

Uživatelský avatar
Majkl S13
user
Příspěvky: 620
Registrován: 24.02.2008, 11:43
Bydliště: Velké Bilovice
Kontaktovat uživatele:

Re: poradte jak obejit imobilizer na s14a?

Příspěvek od Majkl S13 » 01.01.2015, 21:23

zdravím,
mám podobný problém.Mám zenki eletriku a jednotku a potřeboval bych obejít imobilizer ? Jak se to dá nejlíp vyřešit,abych to nemusel vozit do nissanu ?
Ještě dodám,že je to swap do S13

Díky
S13 už jezdí a dělá radost
Seat Ibiza 1.9 TDi - Daily car
Audi a3 1.8 T -PRODÁNO

Uživatelský avatar
pablo
user
Příspěvky: 2535
Registrován: 11.05.2006, 22:29
Bydliště: malacky

Re: poradte jak obejit imobilizer na s14a?

Příspěvek od pablo » 02.01.2015, 00:00

Emu plus nova ele a pak to pojede

Uživatelský avatar
Majkl S13
user
Příspěvky: 620
Registrován: 24.02.2008, 11:43
Bydliště: Velké Bilovice
Kontaktovat uživatele:

Re: poradte jak obejit imobilizer na s14a?

Příspěvek od Majkl S13 » 02.01.2015, 07:13

http://eshop.autoelectronic.cz/index.ph ... &path=1_5o je sice pěkné, ale trochu mé finance.
Nějaká levnější varianta? A která by fungovala?
Ještě jsem narazil na tuto stránku.
S13 už jezdí a dělá radost
Seat Ibiza 1.9 TDi - Daily car
Audi a3 1.8 T -PRODÁNO

Uživatelský avatar
slik85
user
Příspěvky: 2589
Registrován: 06.08.2006, 02:07
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: poradte jak obejit imobilizer na s14a?

Příspěvek od slik85 » 02.01.2015, 21:35

Majkl S13 píše:zdravím,
mám podobný problém.Mám zenki eletriku a jednotku a potřeboval bych obejít imobilizer ? Jak se to dá nejlíp vyřešit,abych to nemusel vozit do nissanu ?
Ještě dodám,že je to swap do S13

Díky
zenki nema NATS imo

KOUKI cize s14a ma NATS , ak chces mam original soft na riesenie problemu ked som to vtedy riesil tak som narazil na jeden plateny soft okolo 80€ a stym to ide kodovat

00421 907 111 900
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900

Uživatelský avatar
Majkl S13
user
Příspěvky: 620
Registrován: 24.02.2008, 11:43
Bydliště: Velké Bilovice
Kontaktovat uživatele:

Re: poradte jak obejit imobilizer na s14a?

Příspěvek od Majkl S13 » 12.01.2015, 20:53

Takže problém přetrvává stále.
S tím že, už se zužuje možnosti. Jednotka v sobě zabudovane immo nemá, dal jsem to známe co dělá eletriku a jednotky a řekl mi ze tam imo není.
Takže mi poradil sehnat krabičku origo od imma s s14 aby to mohl upravit a pak by to mělo jet.
Pokud má někdo origo krabičku immo na s14 koupím.
2x možnost je ze bude ještě někde zapojena špatně eletrika.
Když otočím klíčkem a chci nastartovat tak jen cvakne relatko a nic a svítí na budicich ani Chack

Tak
Slik mi ještě napsal, že by mohl sehnat klíč s s14 a spínačku a bylo by po starostech (už se ale neozval :( )
Jsem dost v koncích poradíte někdo nějakou jinou možnost?
Ještě asi dost blbá otázka, s13 neměla imobilizér ?
S13 už jezdí a dělá radost
Seat Ibiza 1.9 TDi - Daily car
Audi a3 1.8 T -PRODÁNO

Uživatelský avatar
Woyta
user
Příspěvky: 4738
Registrován: 03.03.2010, 22:52
Bydliště: Hořice

Re: poradte jak obejit imobilizer na s14a?

Příspěvek od Woyta » 12.01.2015, 23:43

Nemela.
Kdyz mela taky byl dodatecne namontovan.

BTW na tohle jsem narazil kdyz jsem koukal na info o S14 imo.
NIStune can disable NATS II on an S14a by loading a JDM S15 base image onto the NIStune board, that will eliminate NATS.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)

On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133

Uživatelský avatar
raddy
user
Příspěvky: 4711
Registrován: 05.10.2004, 11:19
Bydliště: Piešťany, Slovensko

Re: poradte jak obejit imobilizer na s14a?

Příspěvek od raddy » 13.01.2015, 15:57

externe nie je nijako mozne zistit,ci ma ecu zabudovany imobilizer alebo nie,je to softverova zalezitos,nie je tam ziadna krabicka s imobilizerom. Samozrejme,cez nistune je mozne deaktivovat nats nahranim base image bez nats,mam pocit ze su aj verzie s14a bez nats, tusim ADM, ale to sa da lahko overit. Povodna otazka znela na lacny sposob,co nistune zrovna nie,je to vsak fungujuce riesenie.

Uživatelský avatar
Majkl S13
user
Příspěvky: 620
Registrován: 24.02.2008, 11:43
Bydliště: Velké Bilovice
Kontaktovat uživatele:

Re: poradte jak obejit imobilizer na s14a?

Příspěvek od Majkl S13 » 13.01.2015, 16:10

A přes consult by to taky šlo odstranit? Kabel mám doma, a konektor ke consultu budu mít pravděpodobně v sobotu.
S13 už jezdí a dělá radost
Seat Ibiza 1.9 TDi - Daily car
Audi a3 1.8 T -PRODÁNO

Uživatelský avatar
raddy
user
Příspěvky: 4711
Registrován: 05.10.2004, 11:19
Bydliště: Piešťany, Slovensko

Re: poradte jak obejit imobilizer na s14a?

Příspěvek od raddy » 13.01.2015, 18:36

ako spominal slick,su na to programi,ktore minimalne naparuju novy kluc,je mozne ze aj uplne vypnu imo...cez consult.

Uživatelský avatar
kenivruh
user
Příspěvky: 4590
Registrován: 27.10.2005, 15:37
Bydliště: Svidnik tc. Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: poradte jak obejit imobilizer na s14a?

Příspěvek od kenivruh » 14.01.2015, 09:11

no vychadzal by som z toho ze pise ze ma zenki, ergo nie ackovu riadiacu. pokial viem zenki nats nema, takze by som to tipoval na zle zapojenie alebo chybu niekde v elektronike.

inac pre info japonske ecu pre s14a a s15 vraj nemaju NATS vobec. daju sa zohnat na ebay za 100-150 eur.
kenivruh, 200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
primca p11 gt zatial stok
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host