Radotín driftin´ čtvrtek 28.8.08
Re: Radotín driftin´ čtvrtek 28.8.08
jo jo ? :-D podle me si to tam nekdo odlozil :_D a ty si to jen placnul :-D jinak akce libova opakovani musi nastat :-D ... sranda byla boky taky crashido taky... takze pecka a srandy taky dost :-D musi se zopaknout .... SUPER AKCE... jen uz by to chtelo ty klubove tricka :-D
to pivko si objednal "nekdo" z naseho stoluLady_z píše:jo jo ? :-D podle me si to tam nekdo odlozil :_D a ty si to jen placnul :-D jinak akce libova opakovani musi nastat :-D ... sranda byla boky taky crashido taky... takze pecka a srandy taky dost :-D musi se zopaknout .... SUPER AKCE... jen uz by to chtelo ty klubove tricka :-D
tak to by me zajimalo kdo kdyz se k tomu nikdo nehlasil.. a nikoho jsem tam nealko pivko nevidel pit ty jo ?
nez sme jeli tu posledni jizdu tak tam to pivo nestalo ale jestli na tom trvas tak se ti na to pivko slozime
Heiny : No kdyby jsi tak rychle newodešel tak byjsi ty jízdy měl
Po mým nevydařeným dni parádní zpestření,chtělo by to ještě zopáknout,ale jestli budem jezdit takovým progress stylem jako teď,můžeme si hledat motokáry někde jinde ,myslim,že na nás jen tak nezapomenou
nejde mi o tech pak kc, ale o princip, nic mene ziju v CR, takze uz jsem si na takovyhle veci zvyknulmaca9 píše:nez sme jeli tu posledni jizdu tak tam to pivo nestalo ale jestli na tom trvas tak se ti na to pivko slozime
Doufam, ze brzy podobnou bok akci zopakujem co nejdriv
- Milhaus
- user
- Kontaktovat uživatele:
Uaaaaaaa, jestli to bude nekdy o vikendu tak bych mozna jel taky
Nechaji vas pridelat si kameru na motokaru? by taky nebylo spatny
Jen tak mimo misu - Ary, kdy si dame motokary v CB??
Nechaji vas pridelat si kameru na motokaru? by taky nebylo spatny
Jen tak mimo misu - Ary, kdy si dame motokary v CB??
NISSAN = továrna na driftovací auta
Nealko jsem mnel ja a co jsem si všiml tak Tomita. A ja si ho zaplatil.
Někdy až tam přijedu možná třeba tak za 14dní by to mohlo vyjítMilhaus píše:Jen tak mimo misu - Ary, kdy si dame motokary v CB??
ex Nissan 200SX -> now Nissan Skyline R32
- Milhaus
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak dej vedet pakareuratty píše:Někdy až tam přijedu možná třeba tak za 14dní by to mohlo vyjítMilhaus píše:Jen tak mimo misu - Ary, kdy si dame motokary v CB??
NISSAN = továrna na driftovací auta