kdo to byl ?
Re: kdo to byl ?
údajně červená hodně nízká face s13 narušila bmw sraz v Orlové:) někdo odtud?
Koukám, že narušování srazů amerik je už málo, tak je třeba škodit i na těch evropských
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Mozna jeden borec primo z Orlove, tady myslim regnuty neni nebo sem moc nepise... Stavel to na boky
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
cervena s13 v rudne za trati ulici nevim kdopak tam parkuje ?
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
Zdravím, kdopak to jel v Pardubicích v neděli 3.6. v černý S13 kolem nádraží? RZ měla E.
GO motoru By KENTOYA - výbrus, rozvody atd., repase vodního a olej. čerpadla, kovové těs. pod hlavou, svíčky NGK, Blow-Off, IC, vačka 16DE, repase převodovky, kardanu, VLSD diff, pal.čerpadlo BOSCH 330l/h ,stavitelné KONI, T28 a další nedůležité věci…;-)
po pardubicích tu prej často křižuje Nyci... Táta ho už potkal aji před přeloučí... je to černá preface
SR20DET swapped RS13
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
Aha, tak to budeš mít asi pravdu, ale myslel jsem, že s tím moc nejezdí.DragonART píše:po pardubicích tu prej často křižuje Nyci... Táta ho už potkal aji před přeloučí... je to černá preface
GO motoru By KENTOYA - výbrus, rozvody atd., repase vodního a olej. čerpadla, kovové těs. pod hlavou, svíčky NGK, Blow-Off, IC, vačka 16DE, repase převodovky, kardanu, VLSD diff, pal.čerpadlo BOSCH 330l/h ,stavitelné KONI, T28 a další nedůležité věci…;-)
Jak jsem slíbil tak jsem se zkusil zastavit pozeptat na toho Skyline před autosalonem v Sukoradech.
Vlastní ji asi majitel toho autosalonu. A asi se tam na něj ptá hodně lidí, protože mi paní prodavačka z kanceláře donesla jen strohou odpověď, že neni na prodej.
[img]http://www.abload.de/thumb/p10006283rubp.jpg[/imí na prodej.g]
Vlastní ji asi majitel toho autosalonu. A asi se tam na něj ptá hodně lidí, protože mi paní prodavačka z kanceláře donesla jen strohou odpověď, že neni na prodej.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
Včera obec Lichnov na novojičínsku S12ka viděl jsem ji jenom z dálky ale myslím že byla stříbrná.
Woyta píše:Jak jsem slíbil tak jsem se zkusil zastavit pozeptat na toho Skyline před autosalonem v Sukoradech.
a co sis myslel ze ti onem neco rekne ze jsou vsici zjedavi na to az se nekdo pujde na to optat ja sem taky skye strcil za roh pac tu stale nekdo otravoval a na to fakt nejsem zjedavej a uz vubec ne aby mi tu nekdo neco fotil a daval na net
OndraS13 byl prvni kdo ho tu fotil a chtel o nem zjistit neco vic.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
vsak me to je jedno ja jen rikam ze ti nikdo o tom nic nerekne me sem jezdi dost lidi a kazdej se na to hned pta ja to vse uz schovavam pac jsem tu mel porsche a druhej den uz v hospode o tom vsici vedeli a to predtim vedle atd stali jine auta zacalo se mi tu ztracet veci takze asi tak proto otom vic lidi taky nece mluvit
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
V petrzalke pri lidli stoji seda S12ka. Nevie niekto o nej nieco?
200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
Majiteľ nieje na fóre pokiaľ viem, ...kenivruh píše:V petrzalke pri lidli stoji seda S12ka. Nevie niekto o nej nieco?
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Šedá S13,nejdřív sme se potkali v Třebechovicích-Nepasicích ve 23:38 a teď stojí v HKu zimáku,někdo z fora?
Když třeme liščí ohon o ebonitovou tyč....